Βιβλιοθήκη της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής
Rizarios Ecclesiastical School Library
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Μαγνητολογία : ήτοι Ερμηνεία Α'. Των φυσικών ιδιοτήτων των μαγνητών προς αλλήλους, προς τα ηλεκτρικά ρεύματα και προς τους ευπαθείς. Β'. Της διανομής της πυκνότητος των κυμάτων των μαγνητικών χειμάρρων και της διευθύνσεως αυτών, και Γ'. Της μεταβολής της πυκνότητος και της διευθύνσεως των μαγνητικών χειμάρρων ένεκα της κινήσεως της γης, της καλλιεργείας και της μεταβολής του καιρού και Παράρτημα Α'. Περί της κατασκευής και της ενεργείας των ηλεκτρικών τηλεγράφων. Β'. Ερμηνεία της σχέσεως των ισοθέρμων γραμμών προς τους ανέμους και αντιστρόφως.

κατά Berovich, Petr, 1799-1871.
Τύπος υλικού: materialTypeLabelΒιβλίοΕκδότης: Εν Αθήναις, : Εκ του Τυπογραφείου Σ. Κ. Βλαστού, 1853Περιγραφή: [1] φ., ιδ', 130 σ. , 21 εκ.Άλλος τίτλος: Σύστημα της ηλεκτρολογίας εφηρμοσμένης εις την Μετεωρολογίαν ήτοι Ερμηνεία των παραγομένων εκ της ένεκα της κινήσεως της γης ανισοθερμίας φαινομένων της ατμοσφαιρολογίας, κλιματολογίας και μαγνητολογίας.Θέματα: Greek imprints -- Publishing -- Greece -- Athens -- History -- 19th century | Greece -- Imprints -- 19th centuryΗλεκτρονικές πηγές: Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση σε σύνδεση
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
    μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα τοποθεσία Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία επιστροφής Barcode
Books Books Ριζάρειος Σχολή
Βιβλιοθήκη Σχολής - Χαλάνδρι
Ειδικές Συλλογές ΣΒΕ Α2 508 (Περιήγηση στο ράφι) 1 Διαθέσιμο 0010001821

Ψευδότιτλος: Σύστημα της ηλεκτρολογίας εφηρμοσμένης εις την Μετεωρολογίαν ήτοι Ερμηνεία των παραγομένων εκ της ένεκα της κινήσεως της γης ανισοθερμίας φαινομένων της ατμοσφαιρολογίας, κλιματολογίας και μαγνητολογίας.

ΓΜ, *6029

http://www.benaki.gr/bibliology/search_simple.asp

Το βιβλίο διατίθεται και σε ψηφιακή μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το τεκμήριο.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.
Supported by DHD Solutions

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha