Βιβλιοθήκη της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής
Rizarios Ecclesiastical School Library
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Οι Τρεις Ιεράρχαι ως ερμηνευταί της Αγίας Γραφής / Μάρκου Αντ. Σιώτου, Καθηγητού της Ιεράς Ερμηνευτικής και της Ερμηνείας της Καινής Διαθήκης εν τη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

κατά Σιώτης, Μάρκος Α, 1912-2003.
Τύπος υλικού: materialTypeLabelΒιβλίοΕκδότης: Εν Αθήναις : [χ.ε.], 1963Περιγραφή: 59 σ. , 24 εκ.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
    μέσος όρος βαθμολόγησης: 0.0 (0 ψήφοι)
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα τοποθεσία Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία επιστροφής Barcode
Books Books Ριζάρειος Σχολή
Βιβλιοθήκη Σχολής - Χαλάνδρι
Κλειστή Συλλογή ΚΦΕ3 551 (Περιήγηση στο ράφι) 1 Διαθέσιμο 0010059498

Επί τη επετείω της εορτής των Τριών Ιεραρχών, την 30ην Ιανουαρίου 1963, εγένετο εν τη Μεγάλη αιθούση των τελετών του Πανεπιστημίου η καθιερωμένη επίσημος τελετή, παρουσία της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Χρυσοστόμου, μητροπολιτών, μελών της Ακαδημίας Αθηνών, καθηγητών των ανωτάτων σχολών, επισήμων εκπροσώπων του Κράτους και πλήθους κόσμου. Κατ' εντολήν της πανεπιστημιακής συγκλήτου, μετά την σχετικήν εισήγησην του πρυτάνεως κ. Νικολάου Χωραφά, ο κ. Μάρκος Σιώτης, τακτικός καθηγητής της Ερμηνευτικής και Ερμηνείας της Καινής Διαθήκης, εξεφώνησε τον πανηγυρικόν της ημέρας με θέμα: "Οι Τρεις Ιεράρχαι ως ερμηνευταί της Αγίας Γραφής".

Δωρεά Βασιλείου Μ. Βέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το τεκμήριο.

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.
Supported by DHD Solutions

Με την υποστήριξη της κοινότητας Koha