Βιβλιοθήκη της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής
Rizarios Ecclesiastical School Library

Ενοποιημένη απόδοση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της Συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης : Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Contributor(s): European UnionMaterial type: TextTextPublication details: Λουξεμβούργο : Υπηρεσία Εκδόσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 2010Description: 403 p. , 25 εκISBN: 9789282425763Other title: Ενοποιημένες συνθήκες : Χάρτης των θεμελιωδών δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης [Cover title]Uniform titles: Consolidated versions of the treaty on European Union and the treaty on the functioning of the European Union : Charter of fundamental rights of the European Union. Greek Subject(s): Law -- European Union countries | European federation | TreatiesOther classification: Ζ 432 Online resources: Click here to access online Summary: "Το παρόν φυλλάδιο περιέχει την ενοποιημένη απόδοση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των πρωτοκόλλων και των παραρτημάτων τους, όπως απορρέουν από τις τροποποιήσεις που επιφέρονται με τη συνθήκη της Λισσαβώνας, η οποία υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007 και άρχισε να ισχύει την 1η Δεκεμβρίου 2009. Περιέχει επίσης τις δηλώσεις οι οποίες προσαρτώνται στην Τελική Πράξη της Διακυβερνητικής Διάσκεψης η οποία υιοθέτησε τη συνθήκη της Λισσαβώνας. Περιέχει επίσης τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διακηρύχθηκε στο Στρασβούργο στις 12 Δεκεμβρίου 2007 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και την Επιτροπή. Δυνάμει του άρθρου 6 περάγραφος 1 πρώτο εδάφιο της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Χάρτης που διακηρύχθηκε το 2007 έχει το ίδιο νομικό κύρος με τις Συνθήκες" --verso σ.τ.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Books Books Ριζάρειος Σχολή
Βιβλιοθήκη Σχολής - Χαλάνδρι
Κλειστή Συλλογή Ζ 432 (Browse shelf(Opens below)) 1 Available 0010058101

"Μάρτιος 2010"--Εξώφυλλο.

DOI: 10.2860/5851

Περιέχει βιβλιογραφικές υποσημειώσεις.

"Το παρόν φυλλάδιο περιέχει την ενοποιημένη απόδοση της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση και της συνθήκης για τη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και των πρωτοκόλλων και των παραρτημάτων τους, όπως απορρέουν από τις τροποποιήσεις που επιφέρονται με τη συνθήκη της Λισσαβώνας, η οποία υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007 και άρχισε να ισχύει την 1η Δεκεμβρίου 2009. Περιέχει επίσης τις δηλώσεις οι οποίες προσαρτώνται στην Τελική Πράξη της Διακυβερνητικής Διάσκεψης η οποία υιοθέτησε τη συνθήκη της Λισσαβώνας. Περιέχει επίσης τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διακηρύχθηκε στο Στρασβούργο στις 12 Δεκεμβρίου 2007 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Συμβούλιο και την Επιτροπή. Δυνάμει του άρθρου 6 περάγραφος 1 πρώτο εδάφιο της συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Χάρτης που διακηρύχθηκε το 2007 έχει το ίδιο νομικό κύρος με τις Συνθήκες" --verso σ.τ.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Koha by